werkwijze

Van de Gruiter Wonen werkt aan de hand van ontwerpen. Heeft u precies voor ogen wat u wilt en heeft u zelf een ontwerp gemaakt voor uw meubel? Of wenst u dat wij uw meubel ontwerpen aan de hand van uw wensen? Het kan allemaal! Als u nog er nog niet precies uit bent welke stijl en sfeer u verkiest, helpen wij u keuzes maken. Zodat uw meubel echt bij u past en precies wordt zoals u in gedachten heeft. Hoe dat in z’n werk gaat, leest u in ons Stappenplan:

STAP 1 INVENTARISATIE
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen uw wensen en eisen op een rijtje zetten.

STAP 2 ONTWERPFASE
We hebben een goed beeld van uw wensen en ideeën en werken verschillende ontwerpen ruw uit aan de hand van schetsen. U krijgt een goed beeld van sfeer en kleur door een ‘moodboard’. Wij zorgen voor een duidelijke offerte en geven -zo mogelijk- inzicht in de opleveringsdatum.

STAP 3 REALISATIE
Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. U blijft op de hoogte tijdens het project door een tussentijds evaluatiegesprek. Verloopt alles naar wens? Wilt u nog detailaanpassingen doen aan het originele ontwerp? Dan is dit het moment om de puntjes op de i te zetten.

STAP 4 OPLEVERING
Uw meubel of project is gereed! Van de Gruiter Wonen maakt een afspraak met u voor de aflevering en afhandeling van de opdracht.