Naast ontwerpen en maatwerkmeubelen is Van de Gruiter Wonen sterk in de totaalinrichting en restyling van een woon- of werkplek of bedrijfs- en recreatieruimte. Vooral bij kleinere woningen of appartementen is een doordachte inrichting bepalend voor uw woongenot. Een voorbeeld: Hoe richt je een huis van 25 vierkante meter praktisch en sfeervol in zodat het een echt Thuis wordt? Op zo’n manier dat er ook nog voldoende ruimte is om spullen op te bergen? En daarbij nog genoeg persoonlijke ruimte hebt om je goed te voelen en fijn te wonen? Van de Gruiter Wonen verzorgde de restyling van dit appartement in Amsterdam. Een paar vierkante meter, maar met een duidelijke eigen stijl. Het spelen met materialen en kleuren, maakt de beperkte afmeting van dit appartement ondergeschikt aan het woongenot. Andere projecten waar Van de Gruiter Wonen tekende voor de inrichting: de Lounge van Mia’s Wapen van Axel, een sportetablissement en privéopdrachten (woninginrichting).

Appartement

Wie in een klein appartement woont, weet dat inrichten nogal een uitdaging kan zijn. Want hoe richt je een huis van 25m2 nou praktisch èn leuk in zodat je al je spullen kwijt kan en toch ook lekker kan wonen en je thuis voelen?
Bij dit appartement in Amsterdam laten we zien dat je ook op een paar vierkante meter je eigen stijl kan laten zien. Van de Gruiter Wonen werd ingeschakeld voor de complete re-styling.

Binnenkort volgen op deze pagina meerdere projecten..